Ratinlämmitin auttaa pitämään kädet lämpiminä

Artikkelit

Ratinlämmitin, virallisemmin ohjauspyörän lämmitin, auttaa pitämään kädet lämpiminä kylmemmillä keleillä ilman kikkailua. 

Monelle pakkasella autoilemaan lähtevälle on tuttu ilmiö, että jääkylmästä ratista on lähes mahdotonta pitää kiinni. Hanskat toimivat aina, mutta usein etenkin kovemmilla pakkasilla ohuet hanskat joilla ajotuntuma pysyy hyvänä eivät vain riitä. Paksut hanskat pitävät kädet lämpinä, mutta ajotuntuma kärsii ja esimerkiksi ajotietokoneen näppäily paksut hanskat kädessä on todella kömpelöä.

Ratinlämmitin lisää ajomukavuutta

Hanskoja edistyneempi ratkaisu on ohjauspyörän lämmitin, tutummin ratinlämmitin, jonka voit löytää esimerkiksi uudesta Kia-mallistosta vakio- tai lisävarusteena mallista riippuen. Kuten penkin lämmittimissä on ratin sisään asennettu lämmitin, jonka voi tarpeen mukaan kytkeä pois ja päälle lämpötilan vaihdellessa.

Ratinlämmitin pääsee ominaisuuksiinsa etenkin silloin kun auto on ollut pysäköitynä kylmässä ulkoilmassa niin, että myös auton sisällä on kylmä. Rattia ei tarvitse yrittää hieroa riittävän lämpimäksi että siitä voi pitää kiinni - painat vain ratin lämmityksen päälle. Yksi asia vähemmän huolehdittavana kiireisenä aamuna.

Kia Carens ratinlämmitin

Uusia ratinlämmittimellä varustettuja autoja voit etsiä Deltan Kia-mallistosta

Selaa Kia-mallistoa »