Opel jälleenmyynti Kotkaan

Opel Finland Oy ja Delta Auto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan Delta Auto aloittaa Opelien myynnin ja huoltotoiminnot Kotkassa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä juuri solmittuun sopimukseen ja verkostomme uusimpaan tulokkaaseen. Delta Auto on myynyt Opeleita jo Forssan pisteessä, ja Kotkan liittäminen jälleenmyyntiverkostoomme on luontainen jatkumo menestyksekkäälle yhteistyöllemme”, Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä toteaa. ”Delta Autolla on Kotkassa upeat tilat, johon avataan pian täyden palvelun Opel-liike. Liike on paikallisesti hyvin tunnettu siitä että palveluun ja asiakastyytyväisyyteen panostetaan pitkäjänteisesti.”

”Opel on merkkinä voimakkaassa kasvussa ja odotamme hyvälle yhteistyölle jatkoa. Opelillahan on yksi alan uusimpia henkilöautomallistoja ja laaja pakettiautomallisto, jotka täydentävät myyntivalikoimaamme sopivasti. Yhteistyön aloittaminen Kotkassa on luottamuksen osoitus meitä kohtaan”, kommentoi Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä.

Opelin virallinen merkkihuolto aloittaa Delta Auto Kotkan tiloissa 1.11.2017.

Opel on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja toimiva verkosto on ratkaisevassa asemassa myynnin ja markkinaosuuden säilyttämisessä korkealla tasolla.

Opel on tuonut tänä vuonna markkinoille 7in17-tuotestrategian mukaisesti kaikkiaan seitsemän uutuusmallia, kuten muun muassa uuden lippulaivan Insignian ja uudet katumaasturit Opel Crossland X:n ja Opel Grandland X:n.