Mitsubishi Eclipse Cross - Hinnat ja ominaisuudet

Mitsubishi

Eclipse Cross on ensimmäinen Mitsubishin uuden sukupolven automalli. Hinnat alkaen 29.090 € toimituskuluineen. Tervetuloa tutustumaan.

Tunnettuna neliveto-osaajana Mitsubishi laajentuu luontevasti uudella Eclipse Cross -mallilla vahvistaen Mitsubishin asemaa suosittujen crossover- ja SUV-mallien valmistajana Euroopassa.

Eclipse Cross merkitsee Mitsubishille uuden aikakauden alkua. Uusi Mitsubishi Eclipse Cross edustaa Mitsubishin uutta sukupolvea, mikä näkyy aikaisempaa virtaviivaisempana muotoiluna.

EU18ECLIPSE_LHD_03_Intense_FR.png

Mitsubishi Eclipse Cross - Nyt myymälöissä

Mitsubishin uutuus on uudistunut myös sisältä. Modernia ohjaamoa hallitsee kosketusnäyttö, johon on saatavilla älypuhelimen integroimista varten Android Auto™- ja Apple CarPlay™ -palvelut. Kosketusnäytön toimintoja ohjataan keskikonsoliin sijoitetulla valitsimella ilman, että kuljettajan täytyy vaihtaa ajoasentoa. Kuljettajalla on käytössään myös Head Up Display -tuulilasinäyttö.

Uusi Eclipse Cross on myös todistetusti turvallinen - se saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä.

Mitsubishi Eclipse Cross Euro NCAP.png

Eclipse Cross saavutti erinomaisen 97 prosentin tuloksen aikuismatkustajien turvallisuudessa ja 80 prosentin tuloksen jalankulkijoiden turvallisuudessa. Lisäksi auton etutörmäysvaroitin suoriutui testissä hyvin välttäen törmäykset eri olosuhteissa ja eri nopeuksilla mitattuna. Eclipse Crossin suoritus oli kaikilla osa-alueilla niin vahva, että auto saavutti testissä korkeimman viiden tähden luokituksen.

Eclipse Cross on ensimmäinen Mitsubishin uuden sukupolven automalli ja se tulee olemaan merkittävässä asemassa Mitsubishin mallistossa. Eclipse Cross täydentää Mitsubishin mallistoa ASX:n, Outlanderin ja Outlander PHEV:n rinnalla. Samalla se vahvistaa Mitsubishin asemaa suosittujen crossover- ja SUV-mallien valmistajana Euroopassa. Mitsubishi on tunnettu neliveto-osaamisestaan. Eclipse Cross laajentaakin Mitsubishin edistyksellistä nelivetomallistoa.

Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun ainoana japanilaisena automerkkinä.