Kia Niro hybridiauto - Ainutlaatuinen yhdistelmä

Kia, Uutiset

UUSI KIA NIRO. CROSSOVER. HYBRIDI.

Kia Niro nyt Delta Autossa. Tule ja ihastu!

Kia Niro on vähäpäästöinen hybridi-crossover, jonka CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 88 g/km. Suomessa Niro-malliston hinnat alkavat 27 990 eurosta. Tarjolla on neljä eri varustetasoa: LX, EX, Business Premium ja Business Luxury.

Kia Niron tekniikka vakuuttaa. Voimanlähteenä tässä hybridiautossa toimii 105hv 1.6 GDI -bensamoottori, litiumioniakku, 44hv (32 kW) sähkömoottori.Yhteisteholtaan 141 hevosvoiman voimalinja hyödyntää tehokasta Kian 6-vaihteista kaksoiskytkinvaihteistoa (6 DCT), jonka uusin versio on suunniteltu erityisesti Niron modernin hybridivoimalinjan vaatimuksiin tarjoten nopean vaihtotapahtuman ja nautinnollisempaa ajettavuutta.

Kia Niro on kompakti ja urheilullinen SUV, jonka atleettinen olemus erottaa sen muista markkinoilla olevista hybridiautoista. Niron suunnittelussa onkin panostettu sen virtaviivaisuuteen. Auton ilmanvastuskerroin on vain 0.29 Cd tehden siitä monia kilpailijoitaan aerodynaamisemman.

Tilankäyttö on Nirossa huippua. Kia Niro hybridi sijoittuu Kia-mallistossa Sportagen ja cee’din väliin. Niron suhteellisen pitkä akseliväli ja lyhyet etu- ja takaylitykset mahdollistavat tehokkaan sisätilojen käytön. Kia Niron matkustamo onkin suunniteltu antamaan tilava ja moderni vaikutelma. Samalla se on erittäin toimiva. Matkustamo tarjoaa kaikille matkustajille runsaasti jalka-, hartia- ja pääntilaa.

Niron tavaratilaan ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja pieneen tilaan takaistuimien alle pakatun korkeajänniteakun ansiosta. Niron 421 (VDA) litran tavaratila lisää auton monikäyttöisyyttä. Lisäksi autoon on myöhemmin saatavilla vetokoukku, joka mahdollistaa 1300 kilon vetokyvyn.

Niro seuraa uusimpia Kia-malleja tarjoten korkealuokkaisia sisätilojen materiaaleja. Niroon on saatavana useita sisätilojen verhoiluvaihtoehtoja. Ulkovärejä puolestaan on tarjolla seitsemän, ja ostajilla on valittavinaan valikoima 16” tai 18” vanteita.

Niron varustelu on ensiluokkaista. Vakiona Nirosta löytyy muun muassa kaistavahti, mäkilähtöavustin, vakionopeudensäädin, pysäköintitutka ja lämmitettävä ohjauspyörä. Voit myös ladata puhelimesi uudessa Kia Nirossa langattomasti. Kun panet puhelimesi laturin päälle, latautuminen alkaa välittömästi tarvitsematta kytkeä yhtään kaapelia. Varustetasoja on LX ja EX -tasot, joihin kumpaankin saa Comfort/Premium Packin ja Advanced Driver Assistance Packin kattavilla lisävarusteilla.

Lehdistö on myös vastaanottanut Kia Niron positiivisesti vastaan ja koeajon suoritti mm. Tuulilasin toimitus. Artikkelin voit lukea tästä.

Katso koko Kia Niro-mallisto ja hinnat tästä >>

Haluatko lukea Nirosta lisää tai rakentaa omasi? Siirry Kia.fi osoitteeseen »