Delta Auto valmistautuu sähköautopalveluun

Uutiset

Yritysautojen hankinta ja käyttö ovat voimakkaassa murroksessa ja tulevat muuttumaan enemmän seuraavan vuoden aikana kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä.

Valtiovalta miettii juuri tällä hetkellä muutoksia autoilun ohjureihin, jotka tukisivat mahdollisimman paljon ympäristöä ja kestävän kehityksen muutosta. Delta Auto haluaa olla mukana tässä murroksessa ja kehittää uusia palvelumalleja, jolla voidaan palvella yrityksiä paremmin paikallisesti ja löytää yrityksille kustannussäästöjä.

Outlander PHEV AppDigitalisaatio on tullut jäädäkseen myös autokauppaan ja asiakkaat haluavat itse valita, milloin asioivat autokaupan kanssa. Delta Auto Oy avasi chat-palvelun yrityksen päättäjille ja myös käyttäjille, missä yritysasiakas voi kartoittaa yrityksen autotarpeita sähköisesti silloin kuin hänelle sopii päivän aikana. Palveluajaksi valittiin pidempi ”virka-aika” päivisin 9-21 välisenä aikana, jotta keskustelua voisi käydä silloin kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Alkukokemukset ovat olleet erittäin rohkaisevia ja moni yrityspäättäjä on löytänyt kanavan heti startin jälkeen. Lisäksi Delta Auto toi uuden laskurin yritysmyyjien käyttöön, jolla voidaan helposti vertailla eri hankintamuotoja yrityksen oman tilanteen kannalta ja valita paras rahoitus tai autoedun verotusmalli. Voidaankin todeta, että Delta Auton yritysmyynnin digimalli on ottanut aimo loikan ja lisää seuraa jatkossa.

Eri sähkö- ja hybridimallit ovat tulossa eri valmistajilta ja ne tulevat vaatimaan aivan eri luokan vaatimuksia korjaamotoiminnalle jatkossa. Jotta hybridiautoa saa huoltaa tai korikorjata, vaatii se koko autoliikkeeltä eri tyyppisiä sähkölupia ja erityisesti sähköalan ihmisten vaatimuksia, jotta voidaan toimia lainsäädännön puitteissa. Delta Auton valikoimasta Mitsubishi Outlander PHEV lanseerattiin jo keväällä 2013 ja se laittoi koko Delta Auton huoltoverkoston ”sähköaikaan” lupien ja osaamisen kannalta. Voidaankin kiittää juuri tätä Mitsubishin mallia, koska nyt asiat ja palvelutaso ovat vaatimuksien tasolla koko Suomessa 26 pisteen osalta ja olemme valmiita palvelemaan yrityksiä eri merkkien sähköautopalvelijoina. Tästä on hyvä jatkaa eri merkkien uusien hybridi- ja sähköauto uutuuksien kanssa kohti vuotta 2017.

Delta Auton yritysmyyntitiimit ovat voimakkaasti vahvistuneet syksyn 2016 aikana ja yritysmyynnin ammattilaisia löytyy joka pisteessä auttamassa eri yritysasiakasryhmiä. Meidän selkeä tavoite tulee olemaan tarjota parasta paikallista palvelua autopalvelun yritysmyynnissä hyödyntäen digitaalisia menetelmiä, mistä hyötyy koko asiakasyrityksen henkilökunta.

Tervetuloa testaamaan Delta Auton yritysautopalveluita joko paikallisesti tai netissä.

wiki-blogiprofiili
Kari Wikholm
Yritysmyyntijohtaja
Delta Auto Oy

Katso myös Deltan hybridivalikoima!